Tuhat nelikümmend üheksa


Prügikasti peal (oo, iroonia) oli kuulutus selle kohta, et Vanemuise kontserdimajas esineb perekond Sõnajalg. Minu kämbikarikas igatahes loksub üle. Ma tean, et on inimesi, kelle arust nad on hirmnaljakad ja kes “kuulavad” nende muusikat pidudel või mujal, kus on teisi frivoolselt meelestatud inimesi. Või panevad neid oma plaadile – ma vaatan sinu poole, Vaiko.
Sõnajalad on kämp küll, aga nad on juba liiga kämp või olen mina vales eas. Kunagi tundus Onu Bella ka üsna kämp, kuid siis olin mina 11-aastane ja selles vanuses vaimustab väikeseid poisse igasugune asi, kus öeldakse roppe sõnu. (Vt. ka gangsta rap)
Tegelikult häirib mind selle prügikastikuulutuse juures pigem sõnapaar “Vanemuise Kontserdimaja”. Tõsiselt – Vanemuine? On teatud kollektiive ja teatud kohti, kus kämp võimendub ja tekib sõnapaar “räigelt lahe”. Näiteks ansambel Plixid ja Genialistide Klubi = räigelt lahe.
Aga Vanemuine ja Sõnajalad? Ma saan aru, et teater ja kontserdimaja on kaks täiesti erinevat asutust, ent ikkagi.

 1. #1 by jonas on December 3, 2009 - 12:15

  huvitav, ma just mõtlesin, et kui enne kolm päeva süstemaatiliselt juua, kas siis oleks seal kontserdil tore või ikkagi mitte?

 2. #2 by esta on December 3, 2009 - 14:08

  hmm… kui sama loogikat pidi edasi mina – ei tea kas sõnajalad ja genialistide klubi võrduks räigelt lahe?

 3. #3 by Mario on December 4, 2009 - 15:10

  Joomine ei aita. Ja kui tahad midagi toredat, siis pigem joo kusagil mujal. Hoopis mõnusam.

  Esta, ei võrdu. Kui valemis on Sõnajalad, siis ei saa tulemus olla kunagi suurem kui 0.

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar