Tuhat nelikümmend kaheksa


Iga inimese elus saabub kord aeg, kus ta peab andma alla. Niisiis kiristasin hambaid ja viisin arvuti peale mitmepäevast kaklust ikkagi teenindusse. Kakskümmend minutit ja kakssada krooni hiljem sain vastuse sellele, miks aastaid kestnud hoolikas foorumite ja kasutusjuhendite lugemine ning iga nurga alt installimine pole andnud mingit tulemust. Nimelt olin usaldanud pimesi inimest, kes mu arvuti kokku pani, ehkki oleks pidanud minevikust õppima. Ainus komplekt, mis on töötanud mul nii, nagu tahtsin, on see, mille panin kokku ise. Praeguse komplekti lasin panna kokku suhteliselt suure raha eest, aga koostaja ei vaevunud järgima kõige lihtsamat juhist: SLI sild kahe videokaardi vahel saab töötada ainult siis, kui kaardid on identsed. Olin eeldanud, et arvutiekspert teab sellist asja, mistõttu proovisin läbi kõik muud lahendused.
Otse loomulikult olid kaardid erinevad. See kakssada krooni ja lugematu arv tunde oleks jäänud kulutamata, kui poleks usaldanud “eksperti”. Eks vigadest õpitakse.

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar