Tuhat nelikümmend viis


“Keskuses” on…ee.. omapärane artikkel, kus ajaloolane Mati Õun mõtiskleb selle üle, kuidas tegelikult valitseb maailma Kolmesaja nõukogu, kuhu kuulub maailma eliit. See eliit kavatseb suretada välja 95% inimkonnast, sest rohkem teenreid pole neile vaja. Meie loomulikult selle eliidi hulka ei kuulu.
Tõenäoliselt seepärast, et kolmsada kohta on juba võtnud ära juudid ja vabamüürlased. Õun seda otse välja ei ütle, kuid iga tubli vandenõuteoreetik teab, et massoonid ja ivriidid on kui mitte kogu kurja juur, siis vähemalt selle vars. Või lehed, ma ei tunne massoonibotaanikat kuigi hästi.
Mulle meeldib kõige rohkem see, kuidas taolised nurjatud salaplaanid on avalikult teada. Noh, et me kõik teame, kuidas eliit kavatseb meid hävitada. Ma mõtlen, et kui ma tahaks hävitada kogu maailma, siis ma ei vatraks sellest nii palju, et iga suvaline jope kusagil poe taga teab seda.
Samas, filmide kurjategijad jahuvad ka repliikide kaupa sellest, mida nad täpselt kavatsevad teha. Äkki nad on ka massoonid.

  1. #1 by Jüri on November 24, 2009 - 18:28

    mhmhhh.
    ühes tuntud filmis on umbes selline repliik: kui räägid siis räägi, kui tulistad – tulista!”
    soovitan seda kõigile kurjategijatele (kellel on tihti kindel võimalus head maha nottida, aga kes hakkavad alati pikalt vatrama ja rikuvad kõik ära), ka eliidile.

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar