Tuhat nelikümmend üks


Eilse sissekandega sai täis nelikümmend tuhandemärgist sissekannet. 40 korda 1000 võrdub 40 000 tähemärgiga. Raamatute tõlkemaailmas tähendab see täpselt ühte poognat. Minu kogemuses on üks raamat tavaliselt 9-12 poognat. Sellise loogika järgi peaks ma kirjutama veel 320 või 440 sissekannet. Oo, ära karda, hirmunud lugeja – mul ei ole midagi sellist plaanis..
Tõsi, väike tagamõte mul nende tuhandemärgiliste tilgutustega siiski on. Erinevalt mõnest Eesti blogijast ei ole mul endiselt plaanis ühel hetkel neid rahulikult kokku tõsta ja kaante vahele lükata ning raha küsida. Kuid terviklikkuse idee kummitab mindki. Ühe sissekandega saab see tuhandemärgine tsükkel läbi ja ma kuulutan eksperimendi lõppenuks. Siis lähevad kõik need sissekanded kenasti ühte faili kokku ja fail talletub PDF-ina kuhugi sinna ülesse paremale, kus on kataloogid „Luule“, „Muusika“ ja muud. Tõenäoliselt läheb kirja mõtisklustena, sest mul on allergia sõna „päevik“ vastu. Aga mida muud see väike eksperiment siis on…

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar