Tuhat kolmkümmend


Uudistekanal Euronews ilkus põhjusega Berliini müüri langemist tähistava kontserdi üle, kuna MTV korraldatud kontsert oli piiratud 2-meetrise (ja kilega kaetud) seinaga, et piletita fännid ei näeks U2 esinemist. Nali on selles, et kontserdile pakuti 10000 tasuta piletit. Niisiis ei saanud MTV mingit erilist räiget kasumit ja tekib küsimus, et miks kuradi pärast ei oleks võinud siis lihtsalt korraldada tasuta ja piletita kontserdit?
Põhiline nali seisneb muidugi selles, et põhjendamatu müüri langemise aastapäeva tähistaval kontserdil eraldas kahte inimgruppi põhjendamatu sein. Kumbki polnud piletite eest maksnud, kuid 10 000 inimest olid võrdsemad kui teised. Ürituse debiilsus ületab inimmõistuse piire.
Ainus variant, mida mina suudan välja mõelda, seisneb selles, et kusagil otsustas mingi lipsustatud sell, et tasuta kontserte pole olemas – kuigi kontsert oli tasuta. Südamerahustuseks püstitati siiski sein, et kasimata massidel ja piletiga massidel oleks selge vahe sees. Kas oli nii, MTV?

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar