Tuhat neliteist


Võtsin Kasarmu-Roosi tänava nurgal oleva maja ette asetatud õunakastist väärika “Valge klaari” esindaja. Ilus tava – asetada liigsed õunad värava taha. Endal on üle, jagad teistega. Ökofašistina kogun meie korterist üle jäänud liigset kraami viimase korruse trepimademele, kust iga majaelanik saab endale võtta asju, mis tal vaja. Minu arust on see lahe süsteem.
Vestlesime eile ühe korteriühistu esimehega, kes oli 5 aastat tagasi saabunud stalinistlikku majja, haaranud ohjad enda kätte ja teinud ühistu liikmetega majja kanalisatsiooni ning löönud peale uue katuse – varem oli igaüks lappinud oma lage ja kogu saast voolas gravitatsiooni mõjul lihtsalt alla Jaama tänavale. Siis tuli ettevõtlik inimene ja pani asjad liikuma. Mulle meeldib selline asi, et ei looda mingile abstraktsele Riigi Heale Käele, mis peaks kõik korda ajama. Olen ammu mõistnud, et ma pole mitte kusagilt otsast sotsialist. Pigem kogukondlane..
Võib-olla hõiskan enne õhtut, aga tundub, et sama tunnevad juba paljud teisedki.

  1. #1 by jonas on October 10, 2009 - 09:02

    kujutluspilt ökofashistist: kõik on nii nagu korralikes natsaifilmides, ülipuhas ilma ühegi kortsuta munder (hugo boss), läikivad säärikud, kõhn kondine nägu, millel on kogu aeg iroonilisleebe ilme, mis võib väga äkki muutuda õelaks ja kurjaks (do not mention ze war) aga, kõikideks detailideks on kasutatud mahematerjale (linane, kanepiriie) säärikud on ka sellised pehmed (ilmselt oravanahksed ja ainult stressivablt tapetud oravate nahast)tegelikult. ja tal on oma koonduslaager. kus piinlevad ökokommunistid. ja neid gaasitatakse ainult teatud tingimustel kogutud kodumaise maagaasiga, mille käitlemine ei jäta jääke. ja nendest kedetakse maheseepi. Selle filmi pealkiri võiks olla Adolf:ze real story:)

  2. #2 by tank on October 13, 2009 - 23:08

    Võtsin õuna Näituse tänaval Iuridicumi vastas ühe värava taha tõstetud korvist. Nämm.

Comments are closed.

Egokulturism is using WP-Gravatar